Mycket händelser!

Hej på er! Nu är det ett tag sedan jag la upp ett inlägg här.

Det har varit så mycket under veckan. I måndags så var det min första skoldag. Dagen gick bra. Men det kändes jätte jobbigt på morgonen. Jag tänkte inte åka alls,eftersom det kändes väldigt jobbigt. Men jag kämpade och tog med mig dit ändå.
Andra dagen så orkade jag verkligen inte åka dit så jag var hemma då. Men nästa dag så tog jag mig dit. Den dagen kändes bättre än måndagen. Jag vet inte varför men det kändes bättre på något sätt. Detta är väldigt kämpigt men jag försöker så gott det går. Det kommer nog att ta tid innan jag börjar vänja mig vid allt. Men det kommer med tiden. Det tar alltid tid att vänja sig vid ett nytt ställe. Ibland kan man vänja sig jätte fort vid ett ställe och vissa ställen tar det längre tid att vänja sig vid.
Efter skolan i onsdags så gick jag och tre andra tjejer på stan en sväng. Innan vi for hem så gick vi ner till södrahamn. Ena tjejen åkte hem men dom andra två var med. Det är väldigt länge sedan jag var nere vid södrahamn. Jag tror att jag gick i 5an när jag var där sist. Jag var där med klassen. Vi gick från norrahamn till södrahamn. Det var vinter då. Klassen åkte skridskor över dit medans jag och en tjej i klassen gick istället. Så det var väldigt länge sedan jag har varit där.  Vi hade en fin och trevlig stund där. Förutom att det blåste väldigt kallt vid vattnet. Men vi pratade om att vara dit när det är lite varmare och kanske blåser lite mindre. Men det är väldigt fint där. 

Förra veckan så var jag,mamma och mormor en sväng till Storheden. Jag skulle köpa tuggummi på Dollar Store och mormor behövde lämna igen ett parasoll. Varför jag köpte tuggummi på Dollar Store är för att det är billigast att köpa där.
Jag köpte inte bara tuggummi där,jag köpte en lampa också.
Den är så snygg! Jag är så himla nöjd med den. Sen så köpte jag en tunika på Lindex. Den är väldigt sval och skön att ha när det är varmt ute. Just nu är det inte så varmt ute. Men när värmen kommer så är den nog skön.

Igår så var jag och mamma på Storheden.
 Vi behövde handla lite och köpa en ny soffa. 
Våran var  20år gamal så det är inte så konstigt 
att den gick sönder till slut. Vi är så nöjda med nya 
soffan. Vi köpte den på jysk.

Natten mot fredag så var det  biljakt här.
Det var en bil med några ungdomar på 18år
som hade slangat bensin på tallvägen inte långt från oss.
Mitt i natten vid tre tiden hade det hänt. 
Polisen hade jagat dom från tallvägen mot oss men inte fått fast dom. Det är så omoget att göra så här. När man är 18år så borde man veta bättre än så här. Men tydligen så vet inte vissa bättre. Jag hoppas verkligen att polisen får tag i dom så det inte händer igen. Det är verkligen inte kul när sånt här händer.
Folk som har bil är säkert oroliga att dom ska slanga bensin på deras bil. Så länge ungdomarna är lösa så måste man nog tyvärr hålla koll på bilarna. Vi får hoppas att ungdomarna åker fast så det inte händer igen. Ni kan läsa mer om detta på
nsd.se . 

Ta handom er och håll koll på era bilar 
om ni bor i Luleå. ❤️


 Lampa / Dollar Store 120kr.

 Face mist från Isadora /H&M 109kr.

Tunika / Lindex 199kr.

Rouge från Nyx / Rusta 60kr.

Paryfym / Rusta 50kr.


Bilderna vid vattnet är från Södrahamn.