Shopping dag!

Hej på er! Hoppas det är bra med er.

Med mig är det ganska bra. Helt bra är det inte, men inte så jätte dåligt. Det känns lättare på något sätt. Det har inte hänt så jätte mycket med skolan. Vi väntar på att socialen ska höra av sig. Vi har väntat flera veckor nu och det händer ingenting. Jag vill att det ska börja hända något nu. Jag vill börja leva som vanligt. Börja skolan igen  och börja må bra. När jag kommer att få göra de verkar dröja. Men det händer väll någon gång,hoppas jag. Rektorn har varit på socialen flera gånger men det händer 
  inget. Jag hoppas verkligen att dom hör av sig snart så det börjar hända något. I tisdags så var jag på stan med två kompisar.
Det var en jätte trevlig dag. Vi fikade och shoppade lite. Det var ett tag sedan jag var på stan så det var väldigt kul. Kicks hade fått in smink märket Nyx. Jag visste inte det innan så det blev en överraskning när jag kom dit. Jag ville ha allt,men man kan ju inte köpa allt. Men jag fick i alla fall med mig två produkter hem. Det kommer att komma hem mer när jag är till kicks nästa gång. Hade allt varit gratis så hade jag plockat åt mig väldigt mycket. Det var nästan tur att det inte var gratis, för anors så hade säkert hälften kommit med hem. Idag så kommer en kompis till mamma hit.
Vi ha trevligt och äta god mat. Sen vid 18:00 tiden så ska jag på bio med en kompis. Vi ska se smurfarna. Sen så kommer det upp en video senare. Jag vet inte vilken tid, men jag meddelar er när videon är uppe.
Ha en fortsatt trevlig dag,kram.❤️


CC cream från Lumene 179kr.

Primer från Lumene 135kr.

Läppglans från Nyx 79kr.

Tinted brow pomade från Nyx 79kr.

Väska från H&M 149kr.

Solglasögon från H&M 70kr.

Dekorplast från Panduro
49kr metern. Det skulle ha konstat 147 men det var rabatt så jag fick det för 119kr.
Jag tog dekorplastet i 3meter.