Never give up

Hej på er! Hoppas det är bra med er.

Det är 3 veckor nu sedan jag la upp ett inlägg. Jag har inte orkat. Jag har mått dåligt. Det är fortfarande jobbigt men nu känner jag att jag orkar blogga lite nu. Det har inte hänt så mycket dom här veckorna. Förra veckan så var vi på möte på skolan. Vi pratade om hur vi ska lösa detta med skolan. Vi kom fram till att vi skulle prova nu till 31 januari att jag har kortare skoldagar. Det är inte så mycket kortare. Fredag slutar jag 9:30. Det är den enda dagen jag slutar jätte tidigt. Jag har haft det nästan 2 veckor nu nästa vecka är sista veckan. På måndag så ska jag och mamma prata med kuratorn.
 På tisdag så ska vi prata med en person. Jag vet inte vad personen kallas. Det blir två möten nu till veckan. Både igår och idag har jag inte varit i skolan. Jag mår inte bra. Det är jätte jobbigt på morgonen när jag ska till skolan. Ibland åker jag ändå och ibland orkar jag inte åka. Det är väldigt jobbigt att vakna upp och det första man gör är att börja må dåligt. Jag hoppas att detta blir bra någon gång. Jag vill inte vakna upp varje morgon när jag ska till skolan och må dåligt. Jag vill må bra. Men Jag hoppas att det blir bra till slut. Att det kommer fram någon bra lösning som gör att detta blir bra. Det ända jag vill just nu är att detta ska bli så jag får börja må bra igen. Men frågan är bara när ? Det är också på grund av detta jag inte har lagt upp några videos på ett tag. Jag får dåligt samvete att jag inte har lagt upp något. Jag vet att jag inte ska ha de. Jag tänker ibland att jag ska spela in en video men det tar emot. När jag mår så här som jag gör så orkar man inte alltid göra så mycket. När man gör saker ibland så tar det emot.
Man orkar inte. Jag ska försöka spela in en video någon dag. Jag kan inte säga vilken dag men någon dag i alla fall. I helgen mådde jag bra. Jag och mamma var på stan. Jag tänkte inte på allt det jobbiga. Det var skönt att få koppla bort allt jobbigt. Jag tror att det är bra att göra det ibland. För då får man tänka på annat och få som ny kraft  och orka kämpa. Till er som kämpar idag kanske mot samma som jag,mobbing eller något annat. Kämpa på! Ge aldrig upp! Jag vet att det inte lätt men det blir bra till slut.
Det kan ta länge ibland men någon gång blir det bra. Never give up! Ha det bra alla! Ta handom er. Kram!❤️