Turn back time

Hej på er! Det var några veckor sedan sist.

Det har varit så jobbigt att jag har inte orkat blogga något.
Jag har inte orkat vara i skolan. Jag skrev i förra inlägget att vi hade varit på möte och bestämde att jag skulle börja senare och sluta tidigare. Det har inte funkat. Jag har inte alls 
orkat vara i skolan. Mamma har varit på möte och nu är socialen i blandad. Vi ska träffa dom och prata om detta.
Dom ska försöka hjälp oss. Jag hoppas verkligen att dom kan hjälpa oss på något sätt så detta får ett slut. För jag orkar inte ha det så här längre. Vi får hoppas att detta får slut någon gång så jag får börja må bra igen.  I måndags så var jag till sunderbysjukhus. Jag var dit för att mina tår skulle undersökas.
För er som inte har hängt med så länge så har jag haft en infektion i båda stortårna. Naglarna togs bort och nu är det på väg till baka. Dom skulle undersökas nu för att bedöma om det behöver göras en operation. Det kan göras en operation men det är inte så brådskande. Dom ser så pass bra ut.
Vi bestämde att vänta med de. Det var väldigt skönt att höra att det inte är så brådskande. Efter att vi hade varit där så var vi till läkaren. Eftersom jag är borta från skolan för att jag inte mår bra så kräver skolan en sjukskrivning. Jag är sjukskriven nu till 5mars. Jag äter medicin också nu. Jag har en väldigt lätt depression. Medicinen börjar hjälpa om några veckor först.
Jag hoppas att den hjälper lite. Hoppas att jag får mera ork.
För när jag ska göra något, till exempel städa så tar det emot.
Ibland önskar jag att allt var som förut när jag mådde bra.
Jag önskar att tiden gick att spola till baka. Tyvärr gör den inte de. Om den gick att spola till baka så skulle jag göra de.
Jag skulle spola till baka till bra stunder. Det ända jag vill just nu är att detta ska ta slut så jag och mamma får börja må bra igen.
Få börja leva som vanligt igen. Jag ska verkligen kämpa mig igenom detta. Även fast det känns omöjligt ibland så försöker jag kämpa ändå. Jag kommer inte ge upp. Ni som kanske är i samma situation som jag eller som kämpar mot något annat ge inte upp. Kämpa! Jag vet att det inte är lätt. 
Men det blir bra till slut. Never give up!❤️