Vad ska jag göra ?

Hej på er! Hoppas det är bra med er. Med mig är det inte så bra. Jag har mått dåligt nu dom senaste dagarna.

I lördags så mådde jag jätte dåligt. Det kändes nästan
obehagligt. I månadags så var jag och mamma och träffade min nya rektor. Rektorn fick veta hur allt ligger till.
Att jag mår dålig och varför jag mår dåligt. Det var jätte jobbigt att sitta där och prata. Man mår ju inte bättre då. 
Jag har inte varit i skolan sedan i torsdags. Det känns inge bra! men vad ska jag göra när jag mår dåligt. Jag vill inte åka till skolan och må jätte dåligt och vara ledsen. Det är inge roligt!
Det inge roligt att vakna upp varje morgon och vara ledsen och må dåligt.  Jag är inte hemma för att jag vill, utan för att jag mår dåligt och inte orkar ta mig till skolan. Jag tänker varje dag att imorgon ska jag till skolan, men på morgon så orkar jag inte.
Jag vill inte ha det så här! Jag vill gå skola och må bra! 
Vad ska jag göra ? Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Vart kan man få hjälp ? För jag orkar inte ha det så här längre.
Det har på gått nu i 2år kanske till och med i över 2år. 
Jag har varit till kuratorn, jag har varit till habiliteringen och till kbt. Kuratorn gav ingenting. Det togs bara upp en och samma hela tiden. Habiliteringen gav inte heller något. 
Dom fattade ingenting. Dom lyssnade inte. Våran Kbt väntar på för flyttning så vi vet inte hur det blir med de, om vi kommer gå kvar eller inte. Det beror på vart kbtn blir placerad, är det allt för långt bort så kan vi inte gå kvar. Så det ända vi kan göra är att vänta och se hur det blir. Jag hoppas verkligen att det inte blir så långt bort. Jag vill verkligen gå kvar. Kbtn är så bra! 
Personen förstår verkligen och lyssnar. Det är skönt att kunna prata med någon okänd som förstår. Jag och mamma har ju varandra att prata med men det är skönt att prata med någon annan också än bara med varandra. Detta är ju sista året för mig på högstadiet. Detta året är så viktigt, för efter detta året så blir det gymnasiet. Så det känns lite jobbigt att veta att jag måste klara detta året för det är viktigt osså orkar jag knappt vara i skolan. 
För er som inte vet så har jag gått om 6an, så därför jag går jag 9an nu. Egntingen så ska jag gå första året på gymnasiet nu. 
Jag vet inte hur jag ska orka resten av detta året. Jag får kämpa så gott det går, även om det är jobbigt. Mer kan jag tyvärr inte göra. När jag mår dåligt så lyssnar jag väldigt mycket på musik. Jag slappnar av och låter tankarna bara gå. Sen att skriva här hjälper också mycket. Jag får skriva av mig och dela med mig va mitt liv och tankar. såna här inlägg kan ta någon timme eller några timmar, men det känns så skönt att få skriva ner allt jag känner och 
tänker. Sen så skriver jag själv klart också för att jag tycker att   
det är roligt, annors skulle jag inte göra de. Jag har bloggat nu sedan 2014 22 april. Det är 3år nu. Snart blir det 4år, tiden går
fort. Det blir nog många år till. Jag kommer att hålla på med detta så länge jag tycker det är roligt. Ta handom er!  kram! ❤️