Ge aldrig upp

Hej på er! Hoppas det är bra med er.
Idag så har jag fått hem lite skol jobb som jag ska jobba med hemma. Eftersom jag inte går skola just nu. På onsdag så hoppas jag att det blir något beslut så jag får gå skola igen och må bra. Denna period har varit den jobbigaste perioden.
Det är den jobbigaste perioden för både mig och mamma. Ibland har det känts som att man bara vill ge upp. Men på något sätt så har vi inte gjort de. Man ska aldrig ge upp. Även om allt känns menings löst och omöjligt så ska man aldrig ge upp.
Man ska kämpa. Det är inte alltid lätt men det går. Bara man bestämmer sig att inte ge upp. Även fast det är jobbigt så går de.
Jag vet att det inte är lätt men försök.
Allt som är jobbigt kan bli bra igen.
Kämpar man så kan det bli bra igen.
Det kan ta tid ibland men till slut så blir det bra. Det kommer tyvärr inte video idag. Jag har glömt spela in igen. Jag ska ta och sätta påminnelse på mobilen så jag inte glömmer. Jag sa att jag skulle göra det i förra inlägget. Jag glömde göra de.
Men nu så ska jag ta och göra de. Imorgon så ska jag och mamma in till stan en sväng och söka pressent till mormor.
För mormor fyller år på tisdag. Så på tisdag så blir det att fira henne. På måndag kommer nästa inlägg. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Kram. ❤️