Onsdag

Hej på er hoppas det är bra med er.
Med mig är det bra förutom att det inte är så bra i magen just nu. Igår så var vi på möte och pratade med rektorn på nya skolan.
Det gick så där. Rektorn tyckte att jag skulle prova på några dagar till. Men jag vill inte göra de. Jag vill inte gå där. Jag och mamma har bestämt att jag ska till baka till gamla skolan. Rektorn på gamla skolan kommer kontaktas. Så få se om jag får komma till baka. Jag hoppas att jag får komma till baka. Jag vill verkligen komma till baka. Vi får hålla tummarna att jag får komma till baka. Men vi får väl se hur det blir jag hoppas att det blir bra. Idag jag har varit hemma. Sen på kvällen så var vi och handlade lite på Ica maxi. Jag och mamma ska börja träna på gym så jag köpte mig lite tränings kläder. Dom hade väldigt billiga tränings kläder där. Tröjan kostade 99kr och legginsen kostade 179kr. Så jag har fått mig fina och billiga tränings kläder. Vi ska titta på tränings skor också sen för jag har bara jogging skor som jag har ute. Sen så ska vi fixa om lite hemma. Vi ska fixa lite i badrummet och fixa en ny säng till mig. Det kommer före och efter bilder. Sen idag när vi var och handlade så köpte vi rismjöl. Jag har inte bakat sen jag fick veta att jag måste undvika laktos och gluten. Jag har inte vetat vad man ska använda för mjöl.
Nu vet jag så jag ska testa baka med det någon dag. Jag funderar på att filma en video när jag bakar. Vill ni ha en video när jag bakar? Ha en fortsatt trevlig kväll kram.❤️